در برنامه امشب «شب موسیقی»، با حضور محمد سریر و حمید رضا اردلان آهنگساز، پژوهشگر موسیقی، به جایگاه كلام و شعر در موسیقی امروز پرداخته می شود.

در شب موسیقایی «شب‌های هنر» به تهیه‌كنندگی حبیب الله ذوالفقاری، امشب «جایگاه كلام و شعر در موسیقی» مورد بررسی قرار می‌گیرد.
رضا مهدوی در این گفت‌وگوی شبانه میزبان دكتر محمد سریر آهنگساز، موسیقی‌دان و یكی از بهترین ملودی‌پردازان ایران و دكتر حمید رضا اردلان آهنگساز ، پژوهشگر موسیقی و استاد دانشگاه كه در سه دهه گذشته نقش مهمی در شناسایی، حفظ و احیای آیین‌های اقوام ایرانی و طرح مسأله بنیادین در باب معرفت شنیداری در این حوزه داشته است، خواهد بود و در باب جایگاه كلام و البته تاثیر كلام و شعر بر موسیقی سخن خواهند گفت.
در برنامه امشب سه آیتم موسیقی با آهنگسازی سریر و سه قطعه موسیقی نواحی به انتخاب اردلان پخش خواهد شد و علاوه بر آیتم «چهل سالگی» و نیز آیتم «ناشنیده» كه هر هفته یك قطعه ناب موسیقی را پخش می‌كند، گفت‌وگو با استاد مهدی آذر سینا در خصوص ارتباط موسیقی و شعر، بخش دیگر برنامه امشب خواهد بود.
«شب موسیقی» به تهیه‌كنندگی حبیب اله ذوالفقاری یكی از برنامه‌های «شب‌های هنر» است كه از یكشنبه شب ها ساعت 23 ، از شبكه چهار روی آنتن می‌رود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران