حمید حامی خواننده پاپ در محفل «اتفاق ترانه» گفت: افسردگی نگرفته‌ام اما از فضای موسیقی كشور و خواندن خسته شده‌ام؛ گویی مافیایی دارد برای سرنوشت موسیقی كشور تصمیم می‌گیرد.

سی‌وپنجمین محفل شعر و موسیقی «اتفاق ترانه» با اجرای اهورا ایمان و با حضور حمید حامی، بامداد بیات، عباس محمدی، حسن علیشیری، آرش نصیری، علیرضا ظریف، فریدون علی‌خواه و علی بنیادی، عصر دیروز (شنبه 5 آبان‌ماه) در تماشاخانه مهر برگزار شد.

حامی با ابراز خرسندی از حضور در جمع ترانه‌سرایان گفت: من چند سال پیش در برنامه‌ای مشابه اتفاق ترانه، در فرهنگسرای ارسباران حضور و از نزدیك با ترانه‌سرایان دیدار داشتم، اما جای تاسف است كه حضور من در چنین محافلی كمرنگ شده و امروز از اهورا ایمان تشكر می‌كنم كه من را به اتفاق ترانه آورد و پس از سال‌ها در میان ترانه‌سرایان قرار گرفتم. باید بگویم در این چند سال ترانه‌سرایان بسیاری دیده شده‌اند و افسوس كه من ترانه‌های آنها را نشنیده‌ام و آنها را نمی‌شناسم.

وی ادامه داد: برای من ترانه‌های بسیاری ارسال می‌شود، اعتقاد دارم اگر یك هنرمند ارزش كارش را بداند درخواست نمی‌كند كه كارش را یك خواننده ببیند، ما هستیم كه باید به سراغ ترانه‌سرایان برویم، اگر مدام به تهیه‌كننده‌ها بگویم «فلان قطعه من را در سریال یا فیلم خود كار كنید» كاری حرفه‌ای نیست، متاسفانه فاصله‌ای میان خوانندگان، آهنگسازان و ترانه‌سرایان ایجاد شده كه می‌توان با حضور در این محافل این شكاف را پر كرد.

این خواننده پاپ به وضعیت این روزهای موسیقی در كشور اشاره كرد و گفت: نمی‌گویم كه افسردگی گرفته‌ام اما چند سالی است كه حالم خوب نیست، از فضای موسیقی كشور، از خواندن خسته شده‌ام، گویی مافیایی در موسیقی وجود دارد و آن مافیا است كه برای همه موسیقی كشور تصمیم می‌گیرد. برای اجرایی در تالار وحدت درخواست دادم، اما به دلایلی نتوانستم كارم را برای اجرا روی صحنه ببرم.

وی بعد از صحبت‌های خود برای مخاطبان حاضر در برنامه اتفاق ترانه یكی از كارهای خود را به صورت زنده اجرا كرد.

* وجود پول‌های كثیف در موسیقی

علیشیری نیز در این برنامه اظهار داشت: امروز متاسفانه وجود برخی پول‌های كثیف و فعالیت‌های دولتی در موسیقی، فضایی گلخانه‌ای را به وجود آورده است كه افراد محدودی برای سلیقه مردم تصیمیم می‌گیرند، زمانی هر خواننده‌ای و هر سبكی از موسیقی مخاطبان خاص خود را داشت، اما امروز متاسفانه شرایط به گونه‌ای است كه در شهر پرجمعیت تهران تنها سه سالن مناسب اجرای موسیقی وجود دارد كه این سه سالن هم توسط همان تهیه‌كنندگان تا آخر سال رزرو شده است.

وی اضافه كرد: متاسفانه یك عده‌ای با پول‌های كثیف وارد عرصه موسیقی می‌شوند، استعدادی را پیدا می‌كنند، كسی كه یك قطعه از آهنگ‌هایش تبلیغ می‌شود، تمامی بلیبوردهای شهر برای وی اجاره می‌شود، تهیه‌كننده در 4 سانس برایش كنسرت برگزار می‌كند و زمانی كه دوره آن خواننده تمام شد، آن را كنار می‌گذارد و به سراغ شخص دیگری می‌رود.

این ترانه‌‌سرا خاطرنشان كرد: متاسفانه فضای موسیقی به سمتی پیش رفته است كه كسانی كه بیشتر توسط مردم شناخته می‌شوند، فعالیت بیشتری دارند و استعدادهایی همچون حمید حامی و نیما مسیحا در میان این هیاهوی بی‌ثمر گم می‌شوند، كسانی كه به دنبال هنر ناب هستند و خط اصیل هنر را دنبال می‌كنند در حجم گسترده‌ای از خوانندگان دوره‌ای گم می‌شوند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند