آلبوم صوتی «آتش مهر» از مجموعه شعرآوا به عنوان نخستین آلبوم صوتی از مناجات‌های استاد غلامرضا سازگار با دكلمه حجت‌الاسلام حسین فتحی منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مدیر موسسه هنر و ادبیات هلال با اشاره به اینكه مجموعه شعر آوا در سال گذشته توانست جایگاه ویژه‌ای در بین مخاطبان پیدا كند افزود: آلبوم صوتی آتش مهر به عنوان هشتمین آلبوم از مجموعه شعرآوا در نخستین روزهای ماه مبارك رمضان با دو هدف صحیح خوانی اشعار استاد غلامرضا سازگار و گسترش معارف اهل بیت (علیهم السلام) منتشر شده است.

حجت الاسلام حسین فتحی با بیان اینكه اشعار این آلبوم منتخبی از مناجات‌های منتشر شده در كتاب آتش مهر اثر استاد غلامرضا سازگار است، افزود: كتاب آتش مهر كه در سال 1396 به عنوان كتاب سال در جایزه كتاب سال عاشورا در حوزه شعر برگزیده شد، شامل مجموعه كاملی از غزل های استاد سازگار در مدح، منقب و رثای اهل بیت (علیهم السلام) است.

آلبوم صوتی آتش مهر شامل 20 قطعه مناجات صوتی با زمانی بالغ بر یك ساعت است كه با دكلمه حجت الاسلام حسین فتحی در استودیو هلال به همت دكتر محسن جلیلی تنظیم شده است. علاقه مندان به دریافت رایگان این آلبوم می‌توانند با مراجعه به پایگاه اینترنتی مدایح به نشانی www.madayeh.com این آلبوم را به صورت رایگان بشنوند و دریافت كنند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد

  • رونمایی از موومان سوم «سمفونی اقتدار»

  • جشنواره‌های «موسیقی» و «شعر» بسیج هنرمندان

  • داریوش صفوت

  • سنتور كودك رونمایی شد

  • حوزه هنری «مژده یوسف» را منتشر كرد