سهیل نفیسی در تالار وحدت كنسرت می‌دهد

سهیل نفیسی خواننده صاحب سبك موسیقی كشورمان یازدهم اردیبهشت ماه سال جاری تازه‌ترین كنسرت خود را در تالار وحدت تهران برگزار می‌كند.
به گزارش خبرگزاری فارس، تازه‌ترین كنسرت سهیل نفیسی خواننده صاحب سبك موسیقی كشورمان روز یازدهم اردیبهشت ماه به همت موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» و تهیه كنندگی افشین معصومی در تالار وحدت تهران برگزار می‌شود.

سهیل نفیسی در این كنسرت منتخبی از چهار آلبوم منتشر شده خود از جمله «ریرا»، «ترانه های جنوب»، «چنگ و سرود» و «طرح نو» را برای علاقه مندان اجرا می‌كند. این در حالی است اجرای چند قطعه منتشر نشده از دیگر برنامه‌هایی است كه سهیل نفیسی در این كنسرت برای مخاطبانش در نظر گرفته است.

سهیل نفیسی اردیبهشت ماه امسال دو اجرای دیگر در شهرهای شیراز و بندرعباس خواهد داشت كه تاریخ و نحوه تهیه بلیت این كنسرت طی روزهای آینده اعلام می شود.

آلبوم «طرح نو» چهارمین آلبوم سهیل نفیسی بعد از انتشار آلبوم های «ریرا»، «ترانه های جنوب»، «چنگ و سرود» بود كه آذر ماه سال 95 توسط موسسه فرهنگی هنری «نغمه حصار» به تهیه كنندگی افشین معصومی توسط پخش «هنر شهر» در فروشگاه ها و مراكز عرضه محصولات فرهنگی هنری سراسر كشور به مخاطبان عرضه شد. در این آلبوم محمدرضا اصغری، مازیار خواجیان، حسین كمانی با ملودیكا، گیتار و گیتار بیس سهیل نفیسی را همراهی كرده اند.

فروش بلیت كنسرت تهران سهیل نفیسی كه با عنوان «شبی با سهیل نفیسی» میزبان علاقه مندان خواهد بود از ساعت 16 روز شنبه ١٨ فروردین ماه از طریق سامانه «تیوال» آغاز می شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • كتاب موزیسینی كه موسیقی ایران را پدر موسیقی عرب و ترك می‌دانست

  • برنامه كنسرت‌ها در آبان اعلام شد

  • «ماوای عاشقی» و «نارون» در قالب 2 اثر

  • مجوز برگزاری كنسرت در سالن میلاد صادر شد

  • پروژه سوم و چهارم «تار و تاریخ»

  • موسیقی در خدمت «كافه عاشقی» قرار دارد

  • جمال الدین منبری

  • از ردیف‌های ادیب تا تك نوازی‌های ناهید

  • فراخوان هفتمین جشنواره موسیقی و سرود «آوای عشق»

  • مراسم گرامیداشت بهمن رجبی در فرهنگسرای نیاوران