رئیس رسانه ملی با اشاره به صحبت‌های شب گذشته ابراهیم حاتمی‌كیا در اختتامیه جشنواره فجر گفت: در این زمینه حق با ابراهیم حاتمی كیاست.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی رسانه ملی، دكتر علی عسكری، درباره صحبت‌های شب گذشته ابراهیم حاتمی كیا در مراسم اختتامیه جشنواره فیلم فجر افزود: در این زمینه در برنامه هفت اشتباه كردند و تذكر لازم در این خصوص داده شده است.

رئیس سازمان صدا و سیما، فیلم سینمایی «به وقت شام» را اثری منحصر بفرد و نمایانگر اقتدار و انسانیت جمهوری اسلامی دانست و گفت: از سردار حاج قاسم سلیمانی و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی كه از ساخت این فیلم ارزشمند حمایت كردند سپاسگزاری می‌كنم.

دكتر عسكری در پاسخ به این سوال كه جشنواره فیلم فجر امسال را چگونه ارزیابی می‌كنید، افزود: به نظرم جشنواره امسال نسبت به سال‌های قبل بهتر مدیریت شد، اما در همین جا باید بگویم كه فیلم سینمایی «لاتاری» نیز كه فیلمی انسانی، عاشقانه و جوانمردانه بود مظلوم واقع شد.

مرتبط با این خبر

  • عشق به رادیو نبود این همه سال كار نمی‌كردم؛ ارگ باید احیا شود

  • عبدالله معارفی نوازنده پیشكسوت سنتور درگذشت

  • خاطره بازی با اهالی موسیقی انقلاب ؛ روایت گروه سرود خرم‌آباد از یك روز غم‌انگیز/ معجزه باران در تشییع امام

  • «گلوبند» علیرضا قربانی منتشر شد؛ كوتاه نیامدیم كه «ایران‌مان» است

  • بازنشر دومین كتاب مفصل تاریخ موسیقی؛ «شناسایی موسیقی ایران» خواندنی شد

  • برگزاری نشست " رادیو و نقش موسیقی حماسی در تقویت وفاق ملی "

  • بازگشت خواننده پاپ به ماجرای تیتراژها؛ شنیدن مهتاب در «صفا با خانواده»

  • پیشكسوت موسیقی ایران درگذشت

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد