خبرگزاری فارس: شهرام ناظری «آواز پارسی» را به شهر رشت می‌برد

شهرام و حافظ ناظری در روز سوم بهمن ماه به میزبانی شهر رشت، پروژه «آواز پارسی» را روی صحنه می‌برند.
به گزارش خبرنگار موسیقی فارس، كنسرت «آواز پارسی» شهرام و حافظ ناظری كه براساس اشعار شاهنامه فردوسی ساخته شده، پس از اجرا در پایتخت، این بار قرار است در شهر رشت میزبان مخاطبان موسیقی شود.

پروژه «آواز پارسی» ناظری‌ها از دوبخش تشكیل می‌شود كه در ابتدا حافظ ناظری و نوازندگان گروه كه متشكل از كوارتت زهی، سازهای كوبه‌ای و نیز عود است او را همراهی می‌كنند. در بخش دوم این كنسرت با اضافه شدن شهرام ناظری داستان «ضحاك» توسط پدر و پسر، با لحنی حماسی به اجرا درمى‌آید.

شهرام ناظری درباره این پروژه گفته است: «فردوسی هویت ملی ماست؛ هویت ملی ما ایرانی‌هاست. هیثیت ملی ما ایرانی‌هاست. اقدام بسیار عظیمی‌است كه شاید در تاریخ بشریت نادر است. ما ایرانی‌ها تمام وجودمان از نظر ملی و غیرت ملی‌مان به فردوسی بسته است؛ زبان فارسی را نجات داد. این زبان فاخر و زیبا، اگر تا به امروز ما ایرانی‌ها آن را حفظ كرده‌ایم به دلیل این است كه فردوسی پایه آن را گذاشته است. در پروژه آواز پارسی هم این موضوع با شدت بیشتری اعمال می‌شود.»

كنسرت آواز پارسی ناظری‌ها در روز سوم بهمن‌ماه طی دو سانس در سالن شهید نامجو شهر رشت روی صحنه خواهد رفت؛ بلیت‌های این كنسرت نیز از 70 تا 120 هزار تومان قیمت‌گذاری شده است.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت