گروه موسیقی آریانا به سرپرستی مهسا مرعشی و آهنگسازی فرشاد رستمی با اجرای قطعات نوستالژیك موسیقی ایران 7 دی‌ماه در تالار وحدت روی صحنه می‌رود.


به گزارش خبرگزاری فارس، مهسا مرعشی نوازنده كمانچه دراین باره گفت: به دنبال فعالیتم در گروههای مختلف موسیقی از جمله همكاری با آقای پرواز همای به عنوان همخوان، گروه آریانا را امسال با هدف ترویج موسیقی ایران و ارائه آنها به نسل جوان با حضور نوازندگان برجسته تشكیل دادم كه 7 دیماه اولین كنسرتمان را با اختصاص به موسیقی های شاخص دهه های گذشته برگزار خواهیم كرد. در این كنسرت علاوه بر اجرای قطعات خاطره انگیز،آثار جدیدی را نیز اجرا خواهیم كرد.

مرعشی با اشاره به تركیب سازبندی گروه آریانا بیان داشت: از آنجایی كه تمركز من بر آواز كلاسیك است تركیب سازی گروه را اركسترال در نظر گرفتم كه بتوانیم قطعات را با حس و حال خودم اجرا كنم.

این نوازنده كمانچه با بیان اینكه نسل كنونی از موسیقی حقیقی دور افتاده اند، اظهار داشت: متاسفانه در این ایام بسیاری از جوانان موسیقی های خوب ایرانی را كمتر می شنوند بر این اساس با هدف ارتباط و نزدیكی نسل خودمان با موسیقی های خوب، قطعاتی را برای كنسرت اولمان در نظر گرفتیم كه نسل خودمان با موسیقی های گذشته كه از كیفیت بالایی برخوردار باشند ارتباط دوباره برقرار كنند.در واقع با بازسازی قطعات جدید جوانان را با این موسیقی ها نزدیكتر خواهیم كرد.

گروه موسیقی آریانا متشكل مهسا مرعشی:خواننده و نوازنده كمانچه، نیلوفر محبی:ویلن و كنسرت مایستر، یلدا صمدی:پیانو، هدی سعیدی:ویلن، طناز اسدالهی:ویولا، هانیه كازرونی:ویلنسل، پانیذ شفایی:كلارینت،غزاله میرزازاده:فلوت، آوا راستی:بیس و سحر شاطری:درامز، 7 دیماه ساعت 13 در تالار وحدت به روی صحنه می رود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • حكایت موسیقی‌های قصه‌گو

  • «نام جاوید وطن» به تصویر كشیده شد

  • نشست ماهانه خانه موسیقی

  • معرفی مدیر عامل جدید انجمن موسیقی ایران

  • اعضای جدید هیئت امنای انجمن موسیقی ایران

  • مجید درخشانی

  • «شب‌های روشن» افتتاح شد؛ تعزیه در قاب عكاسانه

  • آزادی زندانیان جرائم غیر عمد یزدی با كمك مصطفی راغب

  • شنونده «آگاهی بی‌انتها» و صدای «بیدادان» باشید

  • ترانه هایی كه به افتخار ایران خوانده شدند