صد نفر از هنرجویان آكادمی پیانوی سامان احتشامی مرداد ماه در فرهنگسرای نیاوران به نوازندگی پیانو پرداختند و استقبال از این آكادمی باعث شد این هنرمند نسبت به تمدید آن اقدام كند.

به گزارش خبرگزاری فارس، این نوازنده پیانو و آهنگساز درباره این آكادمی معتقد است: هدف اصلی ما بالا بردن سطح آگاهی خانواده‌ها و هنرجویان نسبت به ساز پیانو است. همچنین شركت كنندگان در این برنامه آینده خود را می توانند ببینند و میزان توان و استعدادشان در زمینه اجرا. همچنین نوازنده های جوان می‌توانند خودی نشان بدهند و بتوانند ترس و اضطراب خودشان را نسبت به صحنه از بین ببرند و انگیزه تمرین پیدا كنند.

سامان احتشامی افزود: هر ساله هم این كنسرت ها برای هنرجویان آكادمی پیانوی سامان احتشامی برگزار می شود و در ادامه این كنسرت ها در تاریخ 17 و 24 آذرماه در صبح جمعه ها ساعت 10:30 صبح حدودا 60 نفر دیگر در این كنسرت ها به اجرای برنامه می پردازند و قصد از این برنامه ها این است كه اضطراب بچه ها در هنگام برنامه كمتر بشود و در یك صحنه ی حرفه ای حضور پیدا كنند و بتوانند در آینده برای فرهنگ و هنر مملكت مفید باشند.

امسال 160 نفر از نوازندگان پیانوی آكادمی سامان احتشامی روی صحنه به اجرای برنامه پرداخته و میپردازند و او در تلاش است در سالهای آتی این آكادمی را در خارج از تهران نیز برگزار كند. این برنامه با حمایت كمپانی پیانوی پتروف برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران