علیرضا قربانی خواننده موسیقی كلاسیك ایرانی شامگاه روزیكشنبه نهم آذر در مجموعه «اپرا هال» دبی تازه ترین كنسرت پروژه «ایرانم» را پیش روی مخاطبان قرار داد.

علیرضا قربانی شامگاه یكشنبه 9 آذر 1404 كنسرت «ایرانم» را با همراهی اركستر خود در دُبی اپرا هال برگزار كرد تا امارات پس از تركیه و كانادا، سومین كشور میزبان این توركنسرت باشد.

نیست شو، بوی گیسو، هم گناه، خیال خوش، مرا ببخش، شیدا، ساز و آواز، شوشتری، مست عشق، بی گناه، پل، پرواز قوها، روزگار غریب قطعات انتخاب شده برای رپرتوار این كنسرت بود.

علیرضا قربانی در آستانه اجرای قطعه «خیال خوش» از حاضران در سالن خواست كه از اینجا به بعد اجرا با او هم خوانی كنند.

وی پیش از اجرای قطعه «شیدا» گفت: یكی از اجراهای ساخته حسام ناصری را تقدیم می‌كنیم به همه كسانی كه عزیزی را از دست داده‌اند؛ كه این رسم روزگار است.

هنگام اجرای قطعه «شیدا»، نگین گودرزی خواننده بك وكال این كنسرت‌ها به صورت ویژه مورد تشویق مخاطبان قرار گرفت. این در حالی بود كه پس از پایان این قطعه قربانی به زبان فارسی، عربی و انگلیسی به حاضران سلام و خوش‌آمد گفت و از حضور و استقبال‌شان تشكر كرد.

قربانی گفت: بسیار خوشحالیم كه مهمان شما هستیم. آنچه روی صحنه دیدید حاصل تلاش گروهم است كه با تمام توان تلاش كردیم اجرای باكیفیتی ارائه كنیم.

این خواننده در ادامه ضمن معرفی حسام ناصری به عنوان مدیر هنری گروه، قطعات این اجرا را معرفی كرد و گفت كه آهنگسازی این قطعات را حسام ناصری و علیرضا افكاری انجام داده‌اند.

قربانی با بیان اینكه پس از مدت‌ها در این شهر اجرا داریم، گفت: امشب یك خواننده مطرح امارات، عبدالله بالخیر را در جمع‌مان داریم. همچنین در عید اتحاد هستیم كه برای این كشور مهم است.

وی سپس با اشاره به قطعه بعدی (ساز و آواز) گفت: قطعه‌ای كه الان می‌خواهیم برای شما اجرا كنیم، قطعه‌ای است كه با آهنگسازی حسام ناصری عزیز آماده شده و منسوب به این است كه رباعیاتی از ابوسعید ابوالخیر را می‌خوانیم. آنچه مسلم است اینكه این رباعیات قطعا در وصف حضرت حق و مناجات با پروردگار است و سعی می‌كنیم بر اساس حس و حالی كه از شما می گیریم به صورت بداهه این قطعه را اجرا كنیم. من و دوستانم سعی می‌كنیم كاملا بر اساس حس و حالمان در لحظه تصمیم بگیریم و بخوانیم، امیدوارم به دلتان بنشیند.

مرتبط با این خبر

  • هیئت مدیره جدید كانون نوازندگان سنتی خانه موسیقی

  • فراخوان سومین نمایشگاه صنعت موسیقی ایران

  • برگزاری یك كارگاه ویژه توسط بنیاد رودكی

  • برگزاری یك جشنواره موسیقایی در یك شهر پرقصه

  • انتشار یك آلبوم برای كودكان با هدف حفظ و احیای موسیقی ایرانی

  • تیتراژی كه به دلیل ترسناك بودن ماندگار شد؛ «بچه‌ها سلامت باشید»!

  • شبانه‌ای با شعر و موسیقی

  • واكنش به كنسرت مدیری

  • .آوای خاطره‌ها، یادمان موسیقی‌دانان ایرانی

  • «سایه‌های نامیرا» و «نشانه تو» در بازار موسیقی رونمایی شدند