«قلب» ساخته آیدین نورمحمدی به سام زراعتیان رئیس بخش پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشكی ایران رسید.

آیدین نورمحمدی آهنگساز و نوازنده، یكی از قطعات موسیقی خود را به رئیس بخش پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشكی ایران و همچنین اهداكنندگان اعضای بدن به‌ویژه «قلب» اهدا كرد.

این آهنگساز هدف خود از اهدای این اثر به این عزیزان را پاسداشت آنها به عنوان انسان‌هایی با قلب‌هایی بزرگ و تشكر از پزشكان این حوزه به‌ویژه سام زراعتیان‌نژاد دوانی كه زندگی‌بخش بیماران قلبی و همچنین پیوند دهنده اعضای بدن در سراسر دنیاست، عنوان كرده است.

سام زراعتیان نژاد دوانی فوق تخصص جراحی قلب و پیوند اعضا، فلوشیپ پیوند اعضای قفسه صدری و سرپرست واحد فراهم آوری و پیوند اعضا دانشگاه علوم پزشكی ایران است.

نورمحمدی در این قطعه از سازهای پیانو و ویولون استفاده كرده كه نوازنده هر دوی این سازها خود این آهنگساز است.

دوئت «قلب» با رویكردی انگیزشی و نگاه امیدوارانه به زندگی بیمارانی كه نیازمند عضوی برای ادامه حیات هستند، ساخته و منتشر شده است.

مرتبط با این خبر

  • بهمن رجبی از خانه هنرمندان به خانه ابدی رفت

  • كارت قرمز به گروه موسیقی بُمرانی در شیراز

  • اركستر چكاوك به تالار وحدت می‌آید

  • موسیقی مقامی خراسان در فهرست میراث فرهنگی ناملموس ایران ثبت ملی شد

  • موسیقی جوان به ایستگاه دوازدهم رسید

  • عاشقانه ای در آستانه پاییز

  • امید جهان مرگ را به آغوش كشید

  • در ششمین روز جشنواره موسیقی جوان چه گذشت؟

  • «مرثیه ای برای مرگ فرشته» شنیدنی شد

  • جشن سالگرد تاسیس اركستر ارمنستانی در تخت‌جمشید