دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام كرد: با توجه به عزای عمومی و ابراز همدردی با مردم غزه اجراهای صحنه‌ای موسیقی امروز- چهارشنبه-26 مهرماه برگزار نمی شود.

به گزارش روابط عمومی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، حملات بی رحمانه رژیم غاصب و جعلی اسرائیل به مردم بی دفاع و مظلوم غزه دل هر انسان آزادیخواه و حق طلبی را می‌آزارد. حمله دیشب این رژیم خون ریز به بیمارستان المعمدانی و قتل عام بیش از هزار زن و كودك مظلوم فلسطینی عواطف انسانی در سراسر دنیا را جریحه‌دار كرده است.

بر این اساس و با توجه به اعلام عزای عمومی از سوی دولت، دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن ابراز همدردی و همدلی جامعه هنری با مردم مصیب زده فلسطین، اعلام می‌كند كه اجراهای صحنه‌ای موسیقی (كنسرت) امروز- چهارشنبه- 26 مهرماه در سراسر كشور برگزار نمی‌شود.

براساس این اطلاعیه؛ سایت‌های فروش بلیط باید با اطلاع رسانی به مخاطبان، آنها را در جریان قرار دهند و برگزاركنندگان اجراهای صحنه‌ای با تعیین تاریخ جایگزین، پذیرای علاقه‌مندان باشند.

مرتبط با این خبر

  • محمدعلی عزیزی- ناشر پیشكسوت موسیقی كلاسیك ایرانی- درگذشت

  • «مثل سیاوش» از آتش تا جام جهانی؛ وقتی «مژده باران» معتمدی فوتبالی شد

  • جبهه هنرمندان، بیان دیدگاه وطن دوستانه هنرمندان در جنگ رمضان

  • اجرای اركستر سمفونیك و گروه كُر صداوسیما در رویداد «موج یادها»

  • جدیدترین ترانه های جنگ رمضان در برنامه رزمآهنگ

  • از «عشق بی‌كران» فوتبال تا «گالوش كهنه» گیلان در روزهای آخر اردیبهشت

  • مهدی سپهر خواننده پیشكسوت پاپ درگذشت

  • رونمایی از سرود تیم ملی فوتبال با صدای پرواز همای در میدان انقلاب تهران

  • دعوت اركستر جهانی از نوازنده ایرانی؛ ویولنیست جوان به روسیه می‌رود

  • حبیب خزاعی‌فر موسیقی وداع با رهبر شهید انقلاب را ساخت