علی مرادخانی معاون هنری وزیر فرهنگ وارشاد اسلامی در روز تولد 95 سالگی استاد عبدالوهاب شهیدی با او دیدار كرد.

به گزارش خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس، روز گذشته علی مرادخانی به اتفاق مشاور خود فرزین پیروزپی به دیدار استاد عبدالوهاب شهیدی رفتند و در جمع فرزندان، نوه‌ها و نتیجه‌های او كه به مناسبت نودوپنجمین سال تولد استاد گرد هم آمده بودند حضور یافتند. مرادخانی در این دیدار ضمن تبریك به این استاد ارزشمند آواز از تلاش‌ها و ‌زحماتی او در حوزه آثار موسیقی قدیمی فراموش شده و برخی آثار فولكلور ایران، تشكر وقدردانی كرد.

وی ضمن تبریك و آرزوی سلامتی برای ایشان اظهار داشت: استاد شهیدی خیلی از آثار فولكلور خفته موسیقی ایرانی را با یك شیوه جدید و با سعی و تلاش به عرصه موسیقی كشور و به میان مردم آوردند و این سعی باعث شد كه مراجعه شود به اصل آن موسیقی و این یكی ازكارهای ارزشمندی بود كه ایشان انجام دادند.






وی افزود: این روش یك الگو شد برای آنچه كه به عنوان داشته‌ها و ثروت اصلی موسیقی ما وجود دارد و تبدیل به آثاری بشود كه دیگر هنرمندان ما هم با استفاده از این الگو و روش آثاردیگری را خلق كنند اركستر‌ها بزرگ كار گردند و ما شاهد بسیار از این آثار هستیم. ولی اصل این تلاش توسط یك عود و یك خواننده انجام شد.

معاون امور هنری وزیر ارشاد ادامه داد: از دیگر ویژگی‌های استاد شهیدی تلاش ‌و اهمیتی بود كه روی استخوان‌بندی موسیقی ایرانی داشتند و این علاقه باعث شد كه آقای شهیدی یكی از استادان بی‌بدیل موسیقی ایرانی شناخته شوند.

در این دیدار استاد حسن ناهید كه یكی از یاران دیرین استاد شهیدی است و كنسرت‌های بسیار و با ارزشی را در كنار ایشان برگزار كرده، خاطراتی از استاد بیان كرد.

در پایان این دیدار استاد شهیدی از حضور علی مرادخانی چه در این جلسه چه در زمانی كه در بیمارستان بستری بودند تشكر كرد.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • عثمان محمدپرست

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد