یكی از خوانندگان آثار مذهبی ضمن ارائه توضیحاتی درباره تازه‌ترین فعالیت‌های خود، از انتشار یك قطعه ویژه سه زبانه به مناسبت فرارسیدن سالروز میلاد حضرت محمد(ص) خبر داد.

شهروز حبیبی از خوانندگان آثار آیینی و مذهبی كه طی سال‌های اخیر فعالیت‌های متعددی را در این زمینه انجام داده است، در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تشریح تازه‌ترین فعالیت‌های خود در عرصه موسیقی بیان كرد: مدتی است كه مشغول آماده‌سازی یك اثر سه زبانه به نام «محمد رسول الله (ص)» هستیم كه قرار است همزمان با فرارسیدن میلاد حضرت رسول اكرم (ص) در قالب یك قطعه در زبان‌های فارسی، تركی و عربی در دسترس مخاطبان قرار گیرد. البته تولید این اثر به سه سال گذشته باز می‌گردد و تصمیم داشتیم پیش‌ترآن را رونمایی كنیم، اما به دلیل كرونا این امر میسر نشد.

وی درباره دیگر جزییات این اثر موسیقایی توضیح داد: محمدرضا محمدی ناعم شاعر و نادر طاهری آهنگساز، از جمله عوامل اجرایی این اثر موسیقایی هستند كه قرار است به شكل گسترده‌ای همزمان با سالروز میلاد پیامبر اكرم (ص) در دسترس مخاطبان قرار گیرد. این در حالی است كه این قطعه دربرگیرنده حال و هوای متفاوتی است كه برای خودم هم تجربه جالبی بود و امیدوارم بتواند مورد توجه دوستداران اهل‌بیت (ع) قرار گیرد. البته برنامه‌ریزی‌هایی نیز برای اجرای زنده این اثر در قالب برنامه‌ها و مراسم مختلف به مناسبت هفته وحدت تدارك دیده شده كه درباره آنها اطلاع رسانی خواهد شد.

این خواننده در ادامه صحبت‌های خود گفت: چندی پیش موسیقی تیتراژ سریال تلویزیونی «كاتب اعظم» را خوانندگی كردم كه برایم تجربه بسیار ارزشمندی بود و با اینكه ساعت پخش این مجموعه در وقت خوبی نبود اما خوشحالم كه توانست مورد توجه بینندگان قرار گیرد. به هر حال تجربه همكاری با آریا عظیمی‌نژاد به‌عنوان یك آهنگساز خوش قریحه و خلاق دربرگیرنده شرایط و قواعدی بود كه بسیار از آن استفاده كردم و همین موضوع باعث شده كه همكاری بنده با این هنرمند ادامه داشته باشد.

حبیبی افزود: بر همین مبنا قرار است یك پروژه موسیقایی را با موضوع پاسداشت مقام حضرت معصومه (س) انجام دهیم كه در این زمینه صحبت‌های مقدماتی لازم انجام گرفته و اگر مشكل خاصی وجود نداشته باشد به زودی تولید این اثر به آهنگسازی آریا عظیمی‌نژاد را آغاز خواهیم كرد.

این مداح و ذاكر اهل بیت (ع) كه طی سال‌های گذشته آلبوم‌های متعددی را در حوزه موسیقی عاشورایی منتشر كرده است، در بخش پایانی صحبت‌های خود به استقبال از آلبوم «لبیك» اشاره كرد و گفت: آلبوم «لبیك» از جمله آثاری بود كه بنده مدتی پیش به مناسبت اربعین حسینی با همكاری سازمان هنری رسانه‌ای اوج منتشر كردم و خوشبختانه شرایط محتوایی اثر به گونه‌ای بود كه توانست با استقبال خوب مخاطبان مواجه شود، این در حالی است كه به تازگی شنیده‌ام كه در ایام محرم و صفر سال جاری بسیاری از زائران غیرایرانی اربعین هم در راه‌پیمایی اربعین ارتباط خوبی با اثر گرفته‌اند. همین شرایط برایم انگیزه‌ای شد تا به واسطه برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته در این زمینه تولید چند كار مشترك با خوانندگان غیرایرانی در حوزه عاشورا و حضرت سیدالشهدا (ع) را در دستور كار قرار دهیم كه به زودی جزییات آن اعلام می‌شود.

مرتبط با این خبر

  • برنامه كنسرت‌های لاكچری!

  • چند عیدانه در آغاز دهه ولایت

  • كیوان ساكت در تالار وحدت درخشید

  • كنسرت‌های علیرضا قربانی 4 شب دیگر تمدید شد

  • مهین زرین‌پنجه آهنگساز و نوازنده پیانو درگذشت

  • سرود «یك جمع مهربان» در استان فارس

  • انتشار یك آلبوم پرابهام

  • خاطره بازی عاشقان سینما با اركستر سمفونیك موسیقی فیلم

  • كتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد

  • برگزاری فصل چهارم كنسرت‌های عرفان طهماسبی در تهران