در آستانه برگزاری اولین جشنواره ملی و بین‌المللی سرود فجر استعدادیابی سرود به مدت 3 روز در روزهای منتهی به اختتامیه جشنواره سرود برگزار می‌شود.

رادیو آوا، در آستانه برگزاری اولین جشنواره ملی و بین‌المللی سرود فجر استعدادیابی سرود به مدت سه روز در روزهای منتهی به اختتامیه جشنواره سرود برگزار می‌شود.

همچنین در آستانه برگزاری آیین اختتامیه جشنواره سرود فجر به مدت سه روز برنامه اجرای برخی گروههای سرود منتخب در پهنه رودكی برگزار می شود.

گروههای سرود منتخب به مناسبت ایام جشنواره و دهه امامت و ولایت علاوه بر این سرود از علاقمندان به سرود و خوانندگی به اجرای سرود و برنامه های جذاب هنری و مسابقه می پردازند.

این برنامه به مدت سه روز از دوشنبه 20 تیرماه از ساعت 18 تا مغرب با حضور برخی گروههای سرود شركت كننده در جشنواره سرود فجر برگزار می گردد.

همچنین دیوارنگاره تاریخ سرود نیز در این مدت در پهنه رودكی به نمایش در خواهد آمد.

این اقدام از طرف دبیرخانه جشنواره سرود فجر و با همكاری بنیاد فرهنگی رودكی به مدت سه روز از ساعت 18 تا مغرب در خیابان حافظ خیابان شهریار روبروی تالار وحدت برگزار خواهد شد.

مرتبط با این خبر

  • «طرز تازه» در ایستگاه نهم به غزلیات سعدی رسید

  • از اشعار ابتهاج تا فروغی بسطامی

  • رونمایی از پوستر چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر

  • همایون شجریان «ایران روشن» را منتشر كرد

  • برنامه كنسرت‌ها اعلام شد

  • بازنشر یك اثر 81 ساله برای ویولن

  • اشعار شمس لنگرودی آلبوم شد

  • اجرای كامل آواز ایرانی در «جام جهان بین»

  • برگزاری یادمان سالگرد درگذشت اكبر گلپایگانی

  • «اسیر» منتشر شد