پارلمان اوكراین روز یكشنبه به ممنوعیت موسیقی روسی و فروش كتاب‌های روسی رای داد، اقدامی كه روسیه قبلاً آن را شبیه‌سازی اجباری اقلیت روسی‌زبان اوكراین توصیف كرده بود.


به گزارش رادیو آوا از خبرنگار موسیقی خبرگزاری فارس به نقل از اسپوتنیك، اوكراین به سمت ممنوعیت موسیقی و ادبیات روسی حركت می‌كند.

مسكو (اسپوتنیك) - پارلمان اوكراین روز یكشنبه به ممنوعیت موسیقی روسی و فروش كتاب‌های روسی رای داد، اقدامی كه روسیه قبلاً آن را شبیه‌سازی اجباری اقلیت روسی‌زبان اوكراین توصیف كرده بود.

یاروسلاو ژلزنیاك، قانونگذار اوكراینی در رسانه‌های اجتماعی گفت كه ممنوعیت موسیقی ساخته شده توسط هنرمندان روسی در فضاهای عمومی و رسانه‌ها اعمال خواهد شد. واردات و توزیع كتاب‌ها و سایر انتشارات نویسندگان روسی و بلاروسی ممنوع خواهد بود.

اولكسی هونچارنكو، یكی دیگر از قانونگذاران اوكراینی، گفت كه قانون جدید همچنین تورهای نوازندگان دارای تابعیت روسیه را ممنوع می‌كند، به جز كسانی كه علنا عملیات ویژه روسیه در اوكراین را محكوم می‌كنند.

هونچارنكو گفت كه پارلمان همچنین به ملغی كردن توافقنامه همكاری علمی و فنی با روسیه و همچنین پیمانی كه حمایت از شركت‌های كوچك در جامعه كشورهای شوروی سابق را تضمین می‌كند، رأی داده است.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه، اوكراین را به سابقه سركوب اقلیت‌های زبانی و قومی متهم كرد. روسیه، مجارستان، لهستان و رومانی همگی در گذشته از اوكراین به دلیل محدودیت تدریس به زبان‌های اقلیت‌های قومی انتقاد كرده‌اند.

انتهای پیام/

مرتبط با این خبر

  • فراخوان هفتمین جشنواره موسیقی و سرود «آوای عشق»

  • مراسم گرامیداشت بهمن رجبی در فرهنگسرای نیاوران

  • حضور نصرالله مدقالچی در یك آلبوم

  • «رتوریك» هایدن و موتزارت را به تالار وحدت می آورد

  • روایت موسیقایی نوازندگان ایران و تركیه از حافظ شیرازی در آنكارا

  • برنامه اجراهای زنده اواخر مهر

  • اركستر «شاهو» به تالار وحدت می‌آید

  • «گروه سازهای ایرانی» در آنكارا می‌نوازد

  • «زیر بارون» شنیدنی شد

  • تمدید مهلت فراخوان چهل و یكمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر